Helena Pro voor apothekers

Helena Pro is een uitbreiding op de Helena connectie die je vandaag al gebruikt met CareConnect Pharmacist*. 
Dankzij Helena Pro breid je jouw digitale dienstverlening verder uit.


*Helena en Helena Pro zijn inbegrepen in jouw CareConnect Pharmacist abonnement.

+40.000
zorgprofessionals gebruiken Helena voor een efficiëntere communicatie met hun patiënten

+314.000 
medicatieschema's worden gedeeld via Helena

+11,8 miljoen
voorschriften zijn raadpleegbaar via Helena 

 

Digitaliseer je dienstverlening en versterk de band met je patiënten 

Patiënten connecteren

Helena Pro is een uitbreiding op de Helena connectie die je vandaag al gebruikt met CareConnect Pharmacist. Zo kunnen je patiënten vandaag connecteren met je apotheek en zo hun voorschriften (maar ook OTC, cosmetica,…) reserveren bij jouw apotheek.

Aankoophistoriek en medicatieschema

Dankzij Helena Pro breid je jouw digitale dienstverlening verder uit. Zo deel je voortaan ook de aankoophistoriek en, indien je dat zelf wil, het lokale medicatieschema op een beveiligde en efficiënte manier met je patiënten. Zo blijft Helena hèt platform bij uitstek voor de patiënt en zijn medische gegevens

Reservatie van voorschriften

Maar Helena Pro optimaliseert ook jouw workflow voor de reservaties! Je importeert namelijk de reservaties van voorschriften rechtstreeks in de aflevering. Gedaan met knippen en plakken! Je maakt het gemakkelijker voor de patiënt en verhoogt zo je omzet.

Automatische statusupdates

Daarnaast zal CareConnect Pharmacist in functie van de apotheekvoorraad automatisch de statusupdates aanpassen naar ‘Besteld’ of ‘Klaar’. Zo ben je zeker dat de patiënt direct op de hoogte is wanneer zijn reservatie kan opgehaald worden.

“Helena Pro tilt mijn digitale zorgverlening naar een hoger niveau”

>> Lees zijn ervaringen met Helena Pro

David Vergucht

David Vergucht,
Apotheek Vidafar

 

Helena Pro voor apothekers in detail

Aankoophistoriek

De aankoophistoriek (12 maanden) wordt na elke aflevering gedeeld met je patiënten. Zo hebben zij een compleet overzicht van alle artikelen (vrij of voorschriftplichtig) die ze aankochten.

Aankopen NL-1
Medicatieschema NL-1

Medicatieschema

Je stuurt het lokaal medicatieschema door naar de Helena-account van je patiënt. Zo heeft die een goed overzicht en is het transparant welke gegevens de apotheker, maar ook de huisarts en Vitalink precies bijhouden.

Import reservaties in aflevering

Voortaan importeer je de gereserveerde voorschriften direct in aflevering. Gedaan met knippen en plakken! Dit levert je een aanzienlijke tijdswinst op!

laptop-mockup-of-a-macbook-air-over-transparent-background (2)-1
Reservaties NL-1

Automatische statusupdate reservatie

Na de import van de reservatie in aflevering wordt - in functie van de apotheekvoorraad - de status van de reservatie automatisch aangepast. Is het artikel op voorraad, ontvangt de patiënt de melding dat de reservatie ‘Klaar’ is. Wordt het artikel besteld bij de groothandel, dan krijgt de reservatie de status ‘Besteld’. Bij de ontvangst van de bestelling in de apotheek, ontvangt de patiënt de melding dat de reservatie klaar is om op te halen. Handig! 

“Met Helena Pro proberen we nog meer administratief werk uit handen te nemen van de apothekers, zodat die zich kunnen focussen op de patiënten en hun adviesrol.”

Luc Gaudissabois-1

Luc Gaudissabois
Sales Manager Pharma