CareConnect Go Visit

Met de mobiele app, CareConnect Go Visit, registreer en reken je huisbezoeken af in slechts enkele klikken. Zo heb je geen administratie meer achteraf.

app-store-screenshot-builder-of-a-white-iphone-in-portrait-position-1355-1

100%
volledige en up to date informatie over al jouw patiënten

0,0%
bijkomende administratie na een huisbezoek

1
app die zowel werkt op iPhone als op Android smartphones

TDV_M63_08-1

 

Altijd en overal een up-to-date patiëntendossier

Het is een gekende trend. De Belgische huisartsen leggen verhoudingsgewijs steeds minder huisbezoeken af en ontvangen hun patiënten dus steeds vaker in hun kabinet. Bij een huisbezoek komt immers heel wat kijken en het vergt bovendien veel van je tijd.

Voorschriften niet vergeten? Zit alles in je dokterstas? Geld op zak? Nog snel op zoek naar een parkeerplaats en 's avonds nog een berg te verwerken administratie.

Voor een specifieke groep patiënten blijven huisbezoeken echter een must. En ook op huisbezoek verdient je patiënt de beste zorg, en wil je niet continue bezig zijn met administratie.

“Vroeger moesten artsen op huisbezoek een hele papierwinkel meesleuren om toegang te hebben tot patiënteninformatie. De komst van de laptops bracht daarin een positieve verandering. Tablets maakten alles net nog wat mobieler en toegankelijker. Met CareConnect Go Visit spelen we in op de volgende evolutie: Alles beschikbaar maken vanop de smartphone.”
Lars-1

Lars Vanreppelen,
Product Manager Medical
Corilus

De voordelen van CareConnect Go Visit

Gekoppeld met patiëntendossier

CareConnect Go Visit draait op hetzelfde systeem als CareConnect General Practitioner. Alles wat je als arts registreert via deze app, wordt gesynchroniseerd in CareConnect General Practitioner.

'Cloud' technologie

Je toestel heeft enkel 4G of een stabiele Wifi verbinding nodig om toegang te krijgen tot de app. 24/7 toegankelijk, overal en op elke Android & Apple smartphone beschikbaar. Ook op meerdere telefoons tegelijk, handig voor groepspraktijken.

eHealth

Eenvoudig, snel en elektronisch voorschrijven, onmiddellijk doorsturen van de getuigschriften naar de mutualiteit, aanmelden van de patiënt bij Helena.

Tijdwinst door dematerialisatie

Tarificatie gebeurt online. Geen overbodig papierwerk en je hoeft geen dossiers bij te werken 's avonds laat na je huisbezoeken.

mockup-of-an-iphone-xs-max-lying-in-a-color-custom-backdrop-242-el-1

Aan de slag met
CareConnect Go Visit?

Contacteer ons voor meer informatie of om deze uitbreidingsmodule voor jou te activeren.

 

Wat doet CareConnect Go Visit voor jou?

CareConnect Go Visit is een applicatie die je installeert op je smartphone (Android of Apple) en volledig geconnecteerd is met de desktop applicatie van CareConnect GP.

Via de app raadpleeg en beheer je voor al jouw patiënten:

 • Tijdslijn met registratiehistoriek
 • Actieve medicatie
 • Herhaalvoorschriften
 • Nieuwe voorschriften
 • Elektronische facturatie
 • Automatische opvraging verzekerbaarheid
 • Integratie met Helena
 • Patiëntnotities over het huisbezoek
 • Volledige dematerialisatie voorschrift
 • Aparte documenten raadplegen (binnenkort)
  • laboresultaten
  • verslagen
 • Registratie parameters (binnenkort)
 • Koppeling online betaalsysteem (binnenkort)

 

Webp.net-gifmaker

“CareConnect Go Visit is een mooi voorbeeld van hoe je ook als huisarts de voordelen van digitalisering kan omarmen. Snel een patiëntendossier raadplegen, het kan met CareConnect Go Visit. Ik gebruik de app zowel binnen als buiten mijn praktijk.”

Contacteer ons

Ervaar overal het gemak van CareConnect GP

Met de CareConnect Go Visit geniet je ook op huisbezoek van de belangrijkste voordelen van CareConnect.

Kies voor meer comfort en minder administratie, ook buiten jouw kabinet. CareConnect Go Visit is jouw helpende hand onderweg én ondersteunt je bij het leveren van de beste zorg aan je patiënten

Interessante blogartikels

Mensen vinden steeds meer de weg naar hun huisarts. Tussen 2012 en 2021 steeg het aantal raadplegingen in de Belgische huisartspraktijken met zo’n 16% volgens statistieken van het RIZIV. Huisbezoeken ...
Een Sumehr kan het verschil maken tussen leven en dood op de spoedafdeling. Maar Sumehrs hebben ook hun nut in huisartsenpraktijken en -wachtposten. Hoe komt het dan dat ze zo weinig gebruikt worden? ...
In 2019 kregen 604 vrouwen in België de diagnose van baarmoederhalskanker. Daarmee is het de vierde meest voorkomende kanker in ons land bij vrouwen tussen 25 en 44 jaar. Het humaan papillomavirus – ...