Software voor iedere zorgprofessional
o-GENERAL-PRACTITIONER-facebook

Coaching en training op maat 
voor apothekers

Voor jou en heel je team

logo_CC-pharmacist_VER

Haal het maximum uit CareConnect Pharmacist 

Met CareConnect Pharmacist heb je de juiste tool in handen voor het beheer van je apotheek. Om de voordelen van deze software maximaal te benutten, bieden wij een training op maat voor jou en je hele team. Tijdens die coaching optimaliseren we ook jouw werkprocessen. Op die manier maak je werk van een gezonde apotheek.


Laat jouw apotheek en je team verder groeien        met een coaching 

De afgelopen 10 jaar bevindt de apotheek zich in een continu veranderend landschap. Enerzijds evolueren de wetgeving en reglementering continu (denk aan het nieuwe vergoedings-systeem, de opkomst van IMV, TPE, …) en digitaliseren de eHealthdiensten stapsgewijs.

Anderzijds is ook het aankoopgedrag van de patiënt-consument verder geëvolueerd waarop online apotheken en apotheeksupermarkten inspelen.

Deze veranderingen maken dat jij als zaakvoerder en zorgverlener ook mee moet evolueren en dat je niet kan blijven werken op identiek dezelfde manier als vroeger. En dat geldt ook voor je team.

Al deze evoluties zorgen er rechtstreeks of onrechtstreeks voor dat de rentabiliteit van je apotheek onder druk komt te staan. Te weinig apothekers halen voordeel uit de kracht van hun apotheeksoftware die ze dagdagelijks gebruiken.

Corilus biedt deze service van coachings aan om eigenaars en hun team te begeleiden bij de implementatie van nieuwe werkwijzen om jullie te ondersteunen met de verdere groei van je apotheek.
 
Een coachingstraject is de oplossing om:
 
  • inzicht te krijgen in de actuele werking van je apotheek;
  • methodes te implementeren om de stockrotatie van de juiste producten te verhogen;
  • succesvolle initiatieven op te zetten om extra verkopen te genereren;
  • gefundeerde beslissingen te nemen om de cash flow te verhogen.

Het traject van een coaching

In 3 stappen naar een coaching op maat

intakegesprek

1. INTAKEGESPREK

Een ervaren Corilus-coach brengt je noden en uitdagingen in kaart en stippelt een traject op maat uit voor jou en je team.

Coaching

2. COACHING

Jouw coach bereidt de opleiding op maat voor en tijdens twee of drie dagen ontdek je met je coach hoe je het beheer van je apotheek verbetert – en hoe CareConnect Pharmacist je daarin ondersteunt.

analyse

3. ANALYSE

Als afsluiter analyseert je coach de impact van de resultaten en maakt hij/zij een terugkoppeling naar de meetbare doelen die bepaald werden bij het intakegesprek. Welke stappen zetten jij en je collega’s al? En welke aandachtspunten zijn er nog?

Ontdek op welk gebied jouw apotheek nog coaching kan gebruiken via onze gratis coaching scan!


Hoe verloopt het coachingstraject in de praktijk?

Benieuwd hoe de Corilus-coaches een opleiding op maat aanpakken? Of hoe collega-apothekers terugkijken op hun training? Hieronder delen we hun ervaringen en tips.

4 vragen aan pharmacoach Bart

4-questions-coach-pharmaceutique-bart

Bart, pharmacoach bij Corilus, begeleidt apothekers om hun officina beter te beheren. In deze blogpost beantwoordt hij vier veelgestelde vragen. 

Checklist: is jouw apotheek klaar voor een coachingstraject?

check-list-parcours-de-coaching-pharmacien

Is zo’n begeleiding op maat wel iets voor jou? Je ontdekt het aan de hand van deze checklist.

Apotheek Develter optimaliseert processen & cijfers

coachingstraject_apotheker_develter-1

Meer uit software en dus ook uit de apotheek halen. Dankzij een coachingstraject op maat konden apotheker Marlies en haar collega’s die ambitie realiseren.


Welke coaching kan jouw apotheek gebruiken?

Kom het te weten via onze coaching scan 

Via deze scan kan je jezelf toetsen en zien welke mogelijkheden van CareConnect Pharmacist je nog niet kent/gebruikt. Op basis van deze scan en het intakegesprek stelt jouw Corilus-coach een coachingstraject op maat op voor jouw apotheek en je team.


Boek een coaching op maat voor jou en je team

Samen tillen we de efficiëntie en rentabiliteit van jouw apotheek en je team naar een hoger niveau. Zo betaalt de investering in een coaching zichzelf al na enkele maanden terug.

Wat betaal ik voor een coachingstraject op maat?

De investering in een Corilus coachingstraject kost normaal €1.668. Maar je kan nu profiteren van een korting van 15%! Onze totaalprijs bedraagt zo €1.418.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.


Meer inzicht in een gezonde apotheek

 

E-book: Hoe beheer je efficiënt je apotheek?

Hoe je het ook draait of keert, een apotheek is en blijft een zaak die gerund moet worden. In dit e-book illustreren we hoe je je apotheek efficiënter beheert en hoe software daarbij helpt.

Pharma - mockup cover ebook 1 - NL.JPG