Software voor iedere zorgprofessional
o-GENERAL-PRACTITIONER-facebook

Dag van de

Verpleegkundige


Dag van de Verpleegkundige 

11 miljoen keer bedankt aan alle zorgverleners

De Dag van de Verpleegkundige – of breder: de Dag van de Zorg – willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Onze zorgverleners verdienen het allergrootste respect voor hun inzet en doorzettingsvermogen in deze moeilijke tijden. In naam van alle Belgen zeggen we daarom 11 miljoen keer ‘merci’.

Wist je dat …

12 mei niet toevallig de Dag van de Verpleegkundige is? Op die dag werd in 1820 Florence Nightingale geboren, de Britse verpleegkundige die beschouwd wordt als de pionier van de moderne verpleegkunde. Ze richtte in 1860 de eerste school voor verpleegkundigen op en benadrukte haar hele leven lang het belang van de relatie tussen zorgverlener en patiënt.Geert en Jasmien: collega’s met een ❤️ voor de zorg

Onze collega’s Geert en Jasmien zijn beiden ex-verpleegkundigen. Met hun kennis en ervaring helpen ze ons dagelijks bouwen aan oplossingen op maat van de moderne zorgprofessional. In een dubbelinterview vertellen ze meer over de rol van hun achtergrond in hun job en blikken ze samen terug op de hectische coronaperiode.

Dubbelinterview Dag van de Verpleegkundige - square

Info voor verpleegkundigen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwigheden, wetgeving, eHealth, software en hardware, tips & tricks, ...? Lees en volg dan zeker onze blog voor:

pexels-photo-3985170.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260
iStock-500388704

Zelf starten als zelfstandig verpleegkundige?  

Ga je voor een carrière als zelfstandig verpleegkundige? Een mooie keuze! Onvermijdelijk komen daar wat juridische, sociale, financiële en praktische aspecten bij kijken. Maar geen zorgen: met de juiste knowhow, begeleiding en partner(s) ga je gezwind van start.

 

Deze gids vormt alvast het ideale vertrekpunt. Helder en concreet vertellen we je hierin:

✔️welke startersformaliteiten er zijn
✔️hoe je je opstart financieel aanpakt
✔️welke software je nodig hebt

Veel leesplezier!

mockup starten als zelfstandig verpleegkundige - nl

De ouderenzorg van morgen

Welke uitdagingen, trends en technologieën komen op ons af? Een 70-jarige die naar een woonzorgcentrum verhuist en daar nog 20 jaar woont: vandaag is het een unicum. De gemiddelde oudere blijft immers zo lang mogelijk thuis wonen en verblijft daarna slechts ongeveer anderhalf jaar in een zorginstelling. Nieuwe residenten worden dus steeds ouder, waardoor ook de zorgbehoefte verandert.

 

In dit e-book vind je tal van praktische tips rond:

✔️méér, maar vooral ándere zorg
✔️de shift naar een hybride zorgmodel
✔️de digitalisering van je woonzorgcentrum

Veel leesplezier!

mockup ouderenzorg van morgen - nl

Software voor én door de zorg

Geert en Jasmien zijn niet de enige Corilus-medewerkers met praktijkervaring. Een groot deel van onze mensen volgde een opleiding in de zorg en/of heeft gewerkt in de sector. Die kennis en expertise is van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van onze producten en diensten.

Benieuwd hoe onze oplossingen de zorg ondersteunen?

👉 Ontdek onze alles-in-één software voor